
Rèmol al forn amb patates
Ingredients
- Un rèmol mitjanet
- Una llimona.
- Sal
- Oli verge d'oliva.
- Tres patates mitjanes.
2 racions
Utensilis
Una safata de forn.
Elaboració
Prepararem una safata per forn, i hi posarem un bon raig d'oli d'oliva verge.
Pelarem les patates, i les farem a rodanxes. Les posarem a un costat de la safata.
Una vegada net i salat el rèmol, el posarem a la safata, al costat de les patates, tirant-li per sobre el suc d'una llimona.
Ho deixarem al forn una mitja hora, amb els focs de dalt i baix.
45min
Notes
Tot i que el rèmol és un peix molt lleig i fosc, té un gust molt agradable i suau, semblant al del llenguado.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1638 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.