Llenguado en salsa de nous

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 llenguados de 200 grams. cadascun
  • 100 gr. de xampinyons
  • 50 gr. de nous sense closca
  • ¼ de litre de fume't de peix
  • 1 xicra de llet
  • 40 gr. de formatge ratllat
  • 30 gr. de mantega
  • 25 gr. de farina

4 racions

Utensilis


UTENSILIS

paella per fregir els llenguados
plàtera de forn
cassola per la beixamel

Elaboració

Un cop nets i sens pell, es salen, se passen per llet, després per farina i s'espolsen bé. Es fregeixen en una paella amb oli calent.

Quan estiguen daurats es col·loquen en una plàtera de forn i al damunt la salsa següent:

es fa una beixamel amb la mantega, 25 gr. de farina, el ¼ de litre de fume't de peix, la llet i un xic del suc de coure el xampinyons, s'assaona amb pebre i nou moscada, es rectifica de sal i s'afegeix les nous ratllades i les làmines de xampinyons bullits.
S'empolsa amb el formatge i es gratina al forn.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1528 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: