Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Arròs a la cassola amb espàrrecs, bolets i cargols
  • Amanida d'escarola amb bacallà fumat, tomàquets xerris i formatge Idiazabal, amb vinagreta d'anxoves
  • Bunyols de bròquil a l'andalusa
  • Salmorejo a l'estil d'Arenys de MuntSalmorejo a l'estil d'Arenys de Munt
  • Blanquetes de gall dindi estofades al cava, amb fruits secs
  • Espaguetis a la crema de fuagràs amb fredolics
  • Llobarro a la papillota
  • Amanida russaAmanida russa
  • Bacallà al romesco amb bròquil i mongetes del ganxet
  • Bacallà gratinat amb brandada, sobre llit de patates panadera


Agenda gastronòmica

Cicle de visites a formatgeries artesanes de l'Alt Urgell "Ruta del formatge"Diversos espais de4 les terres de Lleida Des del 1

Nou cicle de visites a formatgeries artesanes de l'Alt Urgell, Cerdanya, Solsonès i Berguedà
L'objectiu és donar valor a aquest producte agroalimentari del territori i als seus productors, difondre la cultura pirinenca, així com el coneixement de les característiques i producció del formatge com a part d'aquesta
La proposta consta de les següents sessions: - Diumenge 12 de març Visita a l'explotació ramadera Cal Perantoni, de Lles de Cerdanya - Diumenge 9 d'abril Visita a la formatgeria Formatges de l'Abadessa, de La Seu d'Urgell - Diumenge 21 de maig Visita a la formatgeria artesana Mas d'Eroles, d'Adrall - Diumenge 25 de juny Visita a la formatgeria artesana Serra Gros, de Josa - Diumenge 23 de juliol Visita a la formatgeria Baridà, de Bar - Diumenge 6 d'agost Visita a la formatgeria La Valene, de Sant Llorenç de Morunys - Diumenge 20 d'agost Visita a la formatgeria Castell-llebre, de Peramola - Diumenge 24 de setembre Visita a la formatgeria l'Oliva, d'Oliana - Diumenge 22 d'octubre Visita a la formatgeria La Reula, de la Reula de Figols - Diumenge 12 de novembre Visita a l'explotació ramadera Cal Rosill, de Peramola - Dissabte 16 de desembre Acte de Cloenda a càrrec de Carles Gascón, a l'espai Ermengol de la Seu d'Urgell. Per poder participar en aquesta ruta cal fer una reserva prèvia al telèfon: 973 351511 o al correu electrònic reserves@turismeseu.com

Entrades
Inscripció: 2 €

  • Turisme Rural a la Seu d'Urgell
  • Gastronomia a l'Agenda
  • Altres propostes culturals a l'Agenda

Diumenge, 12 de març - Dissabte, 16 de desembre

Espai Ermengol-Museu de la ciutat,C. Major, 8,La Seu d'Urgell



Consulta l'agenda gastronòmica de Receptes.cat

Altres actes

No hi ha altres actes a l'agenda

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús