Escarola amb romesco

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Neta la escarola la deixeu una bona estona en un escorredor perquè perdi tota l'aigua, això és mot important ja que d'altra manera es pot aigualir el romesco.
Escaldeu el pebrot de fer romesco en aigua calenta i en treieu la carn, escaliveu un gra d'all i el peleu. A la batedora hi poseu la carn del pebrot, l'all escalivat, l'allet tendre talladet, les "vellanes" i una miqueta de sal i ho piqueu. Hi aneu afegint a poc a poc el vinagre, i després a poc a poc l'oli fins que la salsa tingui la consistència desitjada.
Agafeu aquesta salsa i la tireu per sobre l'escarola i ho remeu bé. S'ha de fer un parell d'hores abans de menjar-s'ho perquè així l'escarola s'estova una miqueta.

30min

Notes

Com més blanca és l'escarola millor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se