Sopa d'all

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Piquem ben petits els alls i els sofregim en l'oli. Quan comencen a estar rossets hi afegim el Pimentón i ho remenem bé.
Tot seguit hi posem el pa torrat a llesquetes ben finetes i hi donem un parell de tombs amb l'espàtula de fusta.
Hi posem el caldo i fem que arrenqui al bull, aleshores ho deixem a foc ben baixet uns 20 minuts, ho salem al gust.
Uns moments abans de emplatar hi posem un ou per cap i deixem que es facin uns 3 o 4 minuts, sacsant la cassola perquè no s'enganxin (no remenant ja que es trencarien els ous).
S'emplata la sopa vigilant que els ous quedin sencers i que en posem un a cada plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se