Pizza especial casolana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

1. Comencem escalfant una mica d'oli en una paella a foc mig-alt i hi tirem la carn de vedella picada. Afegim una mica de sal i una mica de pebre i anem desfent la carn mentre es fa. Un cop feta la reservem.
2. Estirem la massa de pizza i l'untem amb una capa de salsa de tomàquet.
3. Repartim la mozzarella ratllada per sobre de la massa de pizza, la carn reservada, el bacó trossejat, el pebrot trossejat, la ceba tallada a tires i finalment una mica d'orenga.
4. Col·loquem la pizza en una safata de forn amb paper d'enfornar i la fiquem al forn amb calor adalt i abaix uns 17 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se