Pizza especial casolana
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Salsa de tomàquet
- Mozzarella ratllada
- Oli
- Carn de vedella picada
- Bacó de gall dindi
- Ceba
- Pebrot vermell
- Pebrot verd
- Sal i pebre
- Orenga
- 1 massa de pizza
Elaboració
1. Comencem escalfant una mica d'oli en una paella a foc mig-alt i hi tirem la carn de vedella picada. Afegim una mica de sal i una mica de pebre i anem desfent la carn mentre es fa. Un cop feta la reservem.
2. Estirem la massa de pizza i l'untem amb una capa de salsa de tomàquet.
3. Repartim la mozzarella ratllada per sobre de la massa de pizza, la carn reservada, el bacó trossejat, el pebrot trossejat, la ceba tallada a tires i finalment una mica d'orenga.
4. Col·loquem la pizza en una safata de forn amb paper d'enfornar i la fiquem al forn amb calor adalt i abaix uns 17 minuts.
Etiquetes:
Pizza
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
971 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sí, és clar, en realitat el sancocho dominicà és de set carns (deluxe), però una versió més senzilla de la recepta és...
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les...
Amic Joan, quan dius cansalada, vols dir cansalada crua fresca o bacó (-fumat- normalment envasat en llonzes)?
Quin mestratge Jordi! Una recepta a tenir en compte per la seva originalitat. Ara que dic jo, fer una truita com aquesta no...
Val, gràcies!