Pizza especial casolana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salsa de tomàquet
  • Mozzarella ratllada
  • Oli
  • Carn de vedella picada
  • Bacó de gall dindi
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Pebrot verd
  • Sal i pebre
  • Orenga
  • 1 massa de pizza

Elaboració

1. Comencem escalfant una mica d'oli en una paella a foc mig-alt i hi tirem la carn de vedella picada. Afegim una mica de sal i una mica de pebre i anem desfent la carn mentre es fa. Un cop feta la reservem.
2. Estirem la massa de pizza i l'untem amb una capa de salsa de tomàquet.
3. Repartim la mozzarella ratllada per sobre de la massa de pizza, la carn reservada, el bacó trossejat, el pebrot trossejat, la ceba tallada a tires i finalment una mica d'orenga.
4. Col·loquem la pizza en una safata de forn amb paper d'enfornar i la fiquem al forn amb calor adalt i abaix uns 17 minuts.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2293 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les pizzes es fan (així ho fan els italians) amb el forn prèviament escalfat a 220-250 graus. Et recomanaria anar provant i controlar sempre la cocció.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: