Pizza especial casolana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salsa de tomàquet
  • Mozzarella ratllada
  • Oli
  • Carn de vedella picada
  • Bacó de gall dindi
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Pebrot verd
  • Sal i pebre
  • Orenga
  • 1 massa de pizza

Elaboració

1. Comencem escalfant una mica d'oli en una paella a foc mig-alt i hi tirem la carn de vedella picada. Afegim una mica de sal i una mica de pebre i anem desfent la carn mentre es fa. Un cop feta la reservem.
2. Estirem la massa de pizza i l'untem amb una capa de salsa de tomàquet.
3. Repartim la mozzarella ratllada per sobre de la massa de pizza, la carn reservada, el bacó trossejat, el pebrot trossejat, la ceba tallada a tires i finalment una mica d'orenga.
4. Col·loquem la pizza en una safata de forn amb paper d'enfornar i la fiquem al forn amb calor adalt i abaix uns 17 minuts.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2933 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les pizzes es fan (així ho fan els italians) amb el forn prèviament escalfat a 220-250 graus. Et recomanaria anar provant i controlar sempre la cocció.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: