Llom amb tomàquet i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Ratllem el tomàquet i hi afegim la sal, el pebre i l'oli, un pessic de cada i hi ratllem l'all per afegir-ho.
A una safata posem els talls de llom amb sal i pebre, a sobre la salsa de tomàquet,
i després hi afegim el formatget o tranchette, ho posem al forn pre-escalfat a 210 graus,
quan ja està calent hi posem el llom i baixem la temperatura a 170 fins que el llom té color i
el formatget se'l veu daurat. YATA!

15min

Notes

És ràpid i fàcil, i ens ho mengem tots


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se