Truita ben farcida

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un plat fondo, una paella i una cullera de fusta per tancar la truita.

Elaboració

Preparem primer de tot una llesca de pa sense la crosta i el suquem amb tomaquet. Preparem també el pernil en llesca ben fina. Batem els ous i posem una paella al foc amb oli a escalfar. Un cop calent el oli , començarem a fer la truita, tirant els ous batuts a la paella i quant comenci a quallar una mica , i posarem al centre , la llesca de pa i una de pernil molt fi. Deixarem que el ou qualli una mica i anirem tancant la truita .Quant sigui feta la posarem en un plat amb una llesca de pernil també ben fi a sobre la truita.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se