Truita ben farcida

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos ous-Una llesca de pa rodo fina-Una llesca de pernil salat fina-Oli-Sal-Tomàquet-

1 racions

Utensilis

Un plat fondo, una paella i una cullera de fusta per tancar la truita.

Elaboració

Preparem primer de tot una llesca de pa sense la crosta i el suquem amb tomaquet. Preparem també el pernil en llesca ben fina. Batem els ous i posem una paella al foc amb oli a escalfar. Un cop calent el oli , començarem a fer la truita, tirant els ous batuts a la paella i quant comenci a quallar una mica , i posarem al centre , la llesca de pa i una de pernil molt fi. Deixarem que el ou qualli una mica i anirem tancant la truita .Quant sigui feta la posarem en un plat amb una llesca de pernil també ben fi a sobre la truita.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2112 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: