Truita ben farcida
Categoria:
Altres
Dificultat: Facil
Ingredients
- Dos ous-Una llesca de pa rodo fina-Una llesca de pernil salat fina-Oli-Sal-Tomàquet-
1 racions
Utensilis
Un plat fondo, una paella i una cullera de fusta per tancar la truita.
Elaboració
Preparem primer de tot una llesca de pa sense la crosta i el suquem amb tomaquet. Preparem també el pernil en llesca ben fina. Batem els ous i posem una paella al foc amb oli a escalfar. Un cop calent el oli , començarem a fer la truita, tirant els ous batuts a la paella i quant comenci a quallar una mica , i posarem al centre , la llesca de pa i una de pernil molt fi. Deixarem que el ou qualli una mica i anirem tancant la truita .Quant sigui feta la posarem en un plat amb una llesca de pernil també ben fi a sobre la truita.
Etiquetes: Truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2296 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.