Carn al forn

Categoria:
Recepta per
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 8 talls de tapaplana (o qualsevol tall de vedella que sigui finet, tipus d'arrebossar)
  • 2 tomĂ quets madurs (de fer pa amb tomĂ quet)
  • Farina de galeta
  • Formatge ratllat
  • All i julivert
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

ElaboraciĂł

Precalentem el forn a 180Âş (dalt i baix)
Posem un raig d'oli en una safata de forn. Salem la carn i la col¡loquem a la safata (jo li faig un parell de talls amb unes tisores a la carn per tal que no "s'arrugui" durant la cocció). D'entre els talls de carn tambÊ col¡loquem els tomàquets (oberts per la meitat) i tambÊ els salem.
En un plat soper, posem la farina de galeta, el formatge ratllat i l'all i julivert (tallat molt menut). Barregem-ho tot.
Una vegada tinguem aquesta barreja, la posem sobre la carn i sobre els tomĂ quets.
En una paella petita, calentem abundant oli. Una vegada ben calent (sense estar cremat) el tirem per sobre la carn (això farà que la carn quedi cruixent)
Posem la carn al forn a gratinar. En un tres i no res la carn estarĂ  llesta!! (torradeta per damunt i feta per sota)

20min

Notes

A l'hora de servir: posa dos talls de carn i una meitat de tomĂ quet per persona.
Intenteu fer just, que no sobri res. Aquesta carn estĂ  bona acabada de fer (tot i que jo me la menjo freda amb una mica de pa amb tomĂ quet i estĂ  collonuda!!)


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Carn al forn

Enllaça aquesta recepta:

2854 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt bona aquesta carn al forn.
Ares Bonamusa diu:
Silvia, molt bona aquesta carn amb els ingredients de la provenzal !!!!!, queda deliciosa i com bĂŠ dius cruixent i les tomaquets superiors.

Felicitats.

Ares


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!