Crestes de salmó i brie

Ingredients

  • 1 Paquet de crestes
  • 100 gr. de salmó fumat
  • 100 gr. de formatge brie
  • 2 cullerades de pinyons
  • 2 cullerades de panses
  • 1 rovell d'ou

4 racions

Utensilis

Paper de forn, pincell de cuina

Elaboració

Poseu el forn a escalfar: 180º a dalt i a baix.
Poseu les panses i els pinyons dins un bol.
Talleu el salmó ben petit i l'afegiu al bol.
Talleu el brie ben petit i l'afegiu al bol.
Barregeu-ho tot.
Poseu les crestes sobre el marbre.
Repartiu el farciment sobre les crestes.
Les tanqueu per la meitat i marqueu les vores amb una forquilleta.
Poseu un full de paper de forn sobre la safata.
Poseu-hi les crestes tancades amb cura.
Pinteu-les amb el rovell d'ou.
Poseu-les al forn durant 10 o 15 minuts, fins que siguin dauradetes.

30min

Notes

Consell: Feu servir el ganivet humit per tallar el brie. Jo tinc un got d'aigua preparat i cada 3 o 4 talls el suco a l’aigua: fa la feina més fàcil.


Recepta de cuina de Crestes de salmó i brie
Mireu quina pinta fan
per Domènec Garrofé
Recepta de cuina de Crestes de salmó i brie
Preparant el farciment
per Domènec Garrofé
Recepta de cuina de Crestes de salmó i brie
Farcint amb cura
per Domènec Garrofé
Recepta de cuina de Crestes de salmó i brie
Ben pintadetes a punt d'enfornar
per Domènec Garrofé

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: