Eriçons de patata
Ingredients
- 1 o 2 Ous (dependrà del tamany)
- Farina
- 2 Patates mitjanes
- Mitja ceba
- Sal
- Pebre
- Oli
4 racions
Elaboració
Pelem les patates, les netegem i amb un ratllador les ratllem. Deixem reposar la patata ratllada en un bol amb aigua mínim una hora perquè perdin la fècula.
Passada l'hora, escorrem les patates amb un colador i si fes falta ho emboliquem amb un drap de cotó per eliminar l'aigua restant.
Tornem a posar la patata en un bol eixut, rallem la mitja ceba i ho barregem. Hi afegim l'ou batut i una cullerada de farina per aconseguir una massa (si es veu massa líquid afegim una miqueta mes de farina), sal-pebrem
Escalfem l'oli en una paella i amb una cullera anem afegim boles de la massa elaborada, les girem i les traiem quan estiguin rosses
1h 30min
Notes
És un bon acompanyament per carns.
També es poden fer de diferents verdures, per exemple substituir la patata per carabassó o pastanaga
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1419 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.