Bacalao con fritada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4/lomos de bacalao,1/cebolla grande
  • 1/pimiento rojo,2/pimiento italiano
  • 3/dientes de ajo,2/tomates maduros
  • 1/tacitade acite de oliva virgen extra

4 racions

Utensilis

Wok cuchillo cebollero y espatula de madera

Elaboració

En sarten hacemos el bacalao por ambos lados
aprsimada mente unos 10/ mt, una vez hecho
reservamos y en el mismo aceite pochamos las
verduras cuando este casi apunto añadimos
los lomos de bacalao y dejamos pochar unos
10 mt mas retiramos y a hemplatar

30min

Notes

las verduras se pueden cambiar segun gusten pueden
segun temporada


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

668 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: