Bacalao con fritada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Remenat
Recepta per wok
Típica de: Espanya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4/lomos de bacalao,1/cebolla grande
- 1/pimiento rojo,2/pimiento italiano
- 3/dientes de ajo,2/tomates maduros
- 1/tacitade acite de oliva virgen extra
4 racions
Utensilis
Wok cuchillo cebollero y espatula de madera
Elaboració
En sarten hacemos el bacalao por ambos lados
aprsimada mente unos 10/ mt, una vez hecho
reservamos y en el mismo aceite pochamos las
verduras cuando este casi apunto añadimos
los lomos de bacalao y dejamos pochar unos
10 mt mas retiramos y a hemplatar
30min
Notes
las verduras se pueden cambiar segun gusten pueden
segun temporada
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
816 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.