Canapés de salmó, alvocat i formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Torrem el pa, al forn o en una torradora (jo vaig fer-ho a la torradora, es ràpid), l'untem de formatge generosament, posem l'alvocat tallat a sobre i el salmó fumat, també tallat.
Tallem les llesques a triangles, i potser millor dels triangles, en fem un altre triangle. Com veieu a les fotos, jo els vaig deixar massa grossos.

10min

Notes

Aquesta es una recepta per fer un "pica-pica" mirant un bon partit del Barça (com sempre), per fer xerinola amb els amics, mentres es gaudeix dels gols, o quan s'està amb bona companyia fent una xarrada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se