Gelat de llimona i mango fregit caramel·litzat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per elaborar el gelat de llimona, exprimim les 3 llimones per obtenir uns 10cl de suc i ratllem la pell.
Després en una cassola afegim el suc de les llimones, els ous, el sucre i 75g de mantega.
Ho coem a foc mitjà fins que quedi una massa espessa, llavors afegim les ratlladures i ho deixem refredar.
Ho triturem i ho deixem en el congelador fins servir.
Pel fregit de mango, en una paella es deixa daurar el mango amb la mantega. Fet això, flamegem amb el rom i ruixem amb la mel just abans de servir.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se