South chicken, pollastre del Sud

Categoria:
Típica de: Estats Units (EUA) → Tot el Sud dels EUA
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paella fonda (soten)
Un atuell de plàstic ben gran
Una escorredora
Una safata metàl·lica plana de mida gran

Elaboració

En un atuell fondo, posem : el pollastre salpebrat tallat a trossos, els ous batuts, el conyac, el ví blanc, el whisky, l'orenga en fulla, el suc de les llimones i els alls ratllats.
Ho remenem ben remenat, i ho deixem reposar a la nevera un dia per l'altre.
Prepararem una paella fonda amb força oli de gira sòl, ben calent.
Seguidament, escorrem els talls de pollastre, els enfarinem i els fregim. (Pensem que els talls de pollastre, al ser una mica gruixuts, s'han de fregir molt bé).
Un cop fregits, els posem en una safata amb paper de cuina.
Després, ho podrem servir a taula, acompanyat de força patates fregides.

1h

Notes

Aquesta recepta, pel fet de ser tant original, agrada tant als petits com els grans.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se