Rogers o molls fregits amb mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos rogers o molls de mida mitjana
  • Oli d'oliva
  • 200 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • Sal
  • Farina

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una paella mitjana
Una safata plana

Elaboració

Primerament, netegem els rogers, els escatem, els hi tallem el cap, els salem i els enfarinem, i tot seguit en una paella amb un raig d'oli d'oliva els fregim ben fregits, fins que estiguin ben daurats, i els reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes fins que estiguin ben fregides, i ja les podrem ficar a la part de baix del plat en que servirem els rogers, i a la part de dalt, posarem els rogers, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta és per un comensal, però farem tants plats com comensals seguin a taula.


Recepta de cuina de Rogers o molls fregits amb mongetes de Santa Pau

Rogers fregits amb mongetes
per Quim Lleonart

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!