Rogers de roca

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns rogers de roca
  • Una mica de farina
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal
  • Un tros de llimona

1 racions

Elaboració

Primer de tot hem de netejar de cap i tripa els rogers i rentar-los sota la aixeta
Els posem a una escorredora
Mentrestant posem una paella al foc amb oli de oliva a escalfar
Preparem un plat amb farina i un altra plat amb paper absorbent
Un cop el oli ben calent,passem els rogers per la farina , ben enfarinats
Seguidament els fregim a la paella fins veure que son rossos
Els traiem de la paella i els posem sobre el paper absorbent
Un cop escorreguts de el oli , els posem a un plat i els ruixem amb llimona

30min

Notes

El roger de roca és en senblança igual que el roger comú, l'unica diferencia sol estar en la mida i sobretot en el gust.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: