Esminces de pit de pollastre amb patates fregides

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre patates de mida grossa
  • Quatre pits de pollastre de mida gran
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Quatre ous batuts
  • Farina
  • Pa ratllat

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una safata metal·lica plana
Un atuell de plàstic plà
Una mà de morter

Elaboració

Primerament, pelem les patates, les tallem per fer-les fregides i les reservem.
Seguidament, agafem els pits de pollastre i amb la mà de morter els aplanem una mica, i tot seguit els tallem en tires de 3 centimetres d'ample per 10 de llarg.
A continuació, els salem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i tot seguit els fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent, fins que estiguin una mica daurats, i ja els podrem ficar en una safata de porcellana blanca, ben posats.
Per acabar la recepta, fregim les patates, i quan són ben rossetes, les fiquem a la part de baix de la safata, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta, és molt adient per tots els nens i nenes que els costa menjar, i amb aquesta recepta, s'els fà més divertit.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2208 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: