Aperitiu de morralla fregida

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de morralla (sense cintes)
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Unes tisores

Elaboració

Primerament, netegem els peixets de la morralla, els hi tallem el cap, els desespinem amb unes tisores, els salem i els passem per farina.
Seguidament, els fregim amb força oli d'oliva, i quan són ben fregits, amb l'ajud d'una aranya de filferro els anem posant damunt una safata amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Ja per acabar, ho posem en una safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula per tal de fer l'aperitiu.

45min

Notes

Aquest aperitiu és molt típic que el serveixin en els restaurants de la Costa Daurada, abans de portar-te el primer plat per exemple una paella o uns fideus rossos.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

695 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!