Pastís de formatge fred

Ingredients

  • 1 terrina de formatge d'untar
  • 1 iogurt natural
  • 1 tetrabric petit de nata per muntar (200ml)
  • 6 làmines de gelatina o 1 sobre de gelatina
  • 4 cullerades soperes de sucre.
  • “Sobaos”

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica

Elaboració

En un recipient emboquem la nata i la muntem. Posteriorment afegim el iogurt, el sucre i el formatge d’untar i ho removem de nou tot. (Com més es munti la nata més esponjós quedarà el pastís.)
Per separat, agafem com a mesura d’aigua el iogurt i ho emboquem en un vas amb la gelatina i remenem bé. Important remenar bé perquè no es formin grumolls. (l’aigua té que ser tèbia). A continuació ho evoquem a la barreja inicial.
En el recipient on farem el pastís, col·loquem els sobaos prèviament xafats com a base. A continuació evoquem la barreja a sobre. I deixem a la nevera mínim 4h. Una mica abans de servir, posem la melmelada que més ens agradi per sobre. (la que he posat jo és de maduixa)
Espero que us agradi.

30min

Notes

El més important es muntar bé la nata. I deixar a el pastís mínim 4h a la nevera.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2219 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!