Puré de verdures
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 Pastanagues
- 2 Patates mitjanes
- 1 Carbassó
- 200g de Mongetes congelades
2 racions
Utensilis
Minipimer
Elaboració
Netegem i pelem les pastanagues, les dues patates i el carbassó. Ho tallem a trossos. Posem les verdures en una cassola amb un rajolí d’oli i deixem daurar uns 2 minuts. Afegim les mongetes congelades i cobrim d’aigua les verdures. Afegim una mica de sal.
Deixem a foc mig uns 20 minuts. Passat aquest temps, ho triturem amb la minipimer.
25min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3725 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Berta, m’ha agradat molt la teva recepta i el vídeo encara més. Molt bona la idea d’utilitzar el sucre glass per...
Moltes gràcies Quim.
En algunes ocasions, he vist que es fa la carbonara amb un ou cru al final. Quan tenen ja tota la carbonara feta, afegeixen...
Moltes gracies Quim, sempre s’aprenen coses. Una abraçada.
Moltes gràcies a tu.