Macarrons amb beixamel

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250grams de macarrons-Una llesca de pernil dolç una mica gruixuda-Un pols de sal-Un raig d'oli d'oliva-
  • La beixamel:Llet-Mantega-Farina-Sal-Nou moscada-

2 racions

Utensilis

Una olla , un cassó i una picadora.

Elaboració

Primer de tot posem la pasta a bullir en aigua abundant , una mica de sal i un raig d'oli. Mentrestant fem la beixamel començant per escalfar la llet , després afegim la mantega , un cop desfeta la mantega , afegim sal , nou moscada i per ultim anem incorporant la farina fins a tenir una beixamel al nostre gust d'espessa. La mantenim tapada en el casso perquè no es refredi massa. Escorrem els macarrons i els posem en un plat o bol . Tallem el pernil dolç a daus molt petits i els barregem amb la beixamel. Seguidament posem la beixamel al recipient dels macarrons i barregem be tot el conjunt i servim .  

1h

Notes

La beixamel no ha deser molt espessa,ès millor que sigui una mica clareta per lligar amb els macarrons i l pernil picat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: