Tonyina roja en escabetx

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunhya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli d'oliva, sofregim: la farigola, el romaní, els alls, un grapat de grans de pebre negre, la ceba tallada a juliana, i el llorer.
Quan tot plegat ja és ben fregit, afegim dues cullerades de pebre vermell dolç, mig got de vi blanc, mig got de vinagre de poma, i deixem que redueixi. Tot seguit hi afegim un cullerot d'aigua, i deixem que arrenqui el bull, seguidament posem el foc baix, afegim els tacs de tonyina salats, i deixem que vagin coent-se fins que veiem que la tonyina ja és en el seu punt de cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

La tonyina escabetxada també es pot menjar en fred, ja que pot ser un excel·lent esmorzar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se