Aletes de pollastre escabetxades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze aletes de pollastre
  • Oli d'oliva
  • Llard
  • Sal
  • Pebre negre en gra
  • Pebre vermell dolç
  • Una branca d'api
  • Una ceba tendra
  • Una branca de farigola
  • Una branca de romaní
  • Mig got de vi blanc
  • Mig got de vinagre de poma
  • Quatre alls aixafats amb pell
  • Una pastanaga
  • Dues fulles de llorer
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb una mica de llard i un raig d'oli, fregim les aletes salpebrades amb les puntes tallades fins que estiguin ben daurades, i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli d'oliva, sofregim: la branca d'api, la ceba tallada en juliana, els alls aixafats, una branca de farigola, dues fulles de llorer, un grapat de grans de pebre negre, i una pastanaga tallada en rodelles.
Un cop estigui tot ben fregit, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, mig got de vi blanc i mig got de vinagre, i deixem que redueixi.Tot seguit, afegim dos cullerots de brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull almenys mitja hora, i seguidament, corregim de sal, hi afegim les aletes, tapem la cassola, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que les aletes ja siguin cuites, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!