Salmó escabetxat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre supremes de salmó de 200 grams cadascuna (aproximadament)
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Un got de vinagre
  • Mig got d'oli d'oliva
  • Sal
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Pebre vermell dolç
  • Una branca d'api
  • Una branca de farigola
  • Una branca de romaní
  • Una fulla de llorer
  • Quatre alls aixafats amb pell

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els alls, el romaní, la farigola i el llorer.
Seguidament, afegim els grans de pebre negre i una cullera de pebre vermell, i ho remenem tot plegat.
A continuació, afegim un got de vinagre, mig got d'oli i dos cullerots de fumet de peix, i deixem que arrenqui a bullir amb el foc mitjà. Tot seguit, corregim de sal i hi afegim les supremes de salmó salpebrades, i deixem que vagin coent-se fins que estiguin al nostre gust, i ja les podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1735 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: