Púding de xocolata amb melindros i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un motlle per fer el púding
Una safata metàl·lica fonda
Un full de paper de diari
Una safata plana
Un cassó mitjà
Un colador
Una batedora elèctrica
Una cassola fonda metàl·lica

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua bullint, escaldem els pinyons durant cinc minuts, i tot seguit els escorrem i reservem.
A part, en una cassola fonda, posem: la llet, el sucre i la branca de canyella, deixem que arrenqui el bull, i tot seguit la deixem refredar.
Quan la llet ja és freda, hi afegim la xocolata en pols i els set ous trencats, retirem la canyella, passem la batedora, i ho reservem.
A continuació, en el fons del motlle del púding posem el caramel líquid, hi afegim els melindros esmicolats i els pinyons ben repartits, i seguidament, l'omplim amb la barreja de llet i xocolata per fer el púding, ho posem en una safata fonda amb un full de paper de diari en el fons, i tot seguit omplim amb aigua fins a la meitat del motlle, i ho enfornem a 180º durant 50 minuts, i ja ho podrem treure del forn i deixar que refredi abans de desemmotllar-lo.
Un cop desemmotllat, el posem en una safata plana, i ja el podrem posar a la nevera fins el moment de servir-ho a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se