Crestes de truita de patates i ceba

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Tallarem les patates i les cebes en trossos petits i les fregirem en una paella fins que quedin ben toves, pel que el foc estará mig baix, jo he trigat uns 30-40 minuts. Un cop cuites retirarem del foc i deixarem refredar.
Batrem els ous i afegirem les patates i la ceba. Amb l'ajuda d'una cullera anirem omplint les "obleas" i les doblegarem amb l'ajuda del paper que porten per separar entre elles. Anirem amb compte de no omplir-les massa ja que no ens podrien tancar bé. Les anirem posant en una safata del forn i les pintarem amb una mescla d'oli i julivert. Les posarem al forn calent durant uns 25-30 minuts o fins que quedin ben torradets a 185º. Un cop cuites les deixarem refredar una mica i ja les podem menjar soles o com a acompanyament d'un plat, com ha estat el cas.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se