Llenties amb popets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Saltem en primer lloc els popets amb els allets i la fulla de llorer fins que deixin anar la seva aigua.
A continuació hi afegim el pebrot verd i vermell i ho deixem una estoneta, un cop s'hagi cuit una mica el pebrot l'hi tirem la ceba confitada, li donem unes voltes i hi tirem el vi blanc.
Ho deixem un altra estoneta al foc fins que redueixi el vi i seguidament hi posem el suc de les llenties, ho deixem fer una mica tot plegat i finalment hi afegim les llenties.
Al cap de tres o quatre minuts ja les tenim llestes.
Les deixem reposar una miqueta i al plat!
També podem fer els popets amb la ceba crua, posant-la abans que el pebrot, però jo tinc sempre una mica de ceba confitada a la nevera, és una de les meves debilitats, ja que li dona, a molts plats, un "toc" especial.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se