Crema de pernil
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300g de pernil ibèric
- 2cebes
- 1porro
- 150g de patates pelades
- Mig got de vi blanc
- 1 l de brou de carn
- 4llesques de pa del dia abans
- Julivert picat
4 racions
Elaboració
Peleu i piqueu la ceba i el porro,i fregiu-los a poc a poc.
Afegiu-hi les patates tallads ben petites,el pernil i el got de vi i coeu-ho una mica.
Seguidament afegiu-hi el brou,que ha de bullir durant uns 30 minuts.
Talleu el pa petit en daus i fregiu-los amb una mica d'oli.
Serviu la crema en bols individuals amb el pa fregit al damunt.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1450 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
que fet de questa manera es guarda mes dias
aquestes magdalenes a'angrexan molt
aquestes magdalenes a'angrexan molt