Crema de pernil

Ingredients

  • 300g de pernil ibèric
  • 2cebes
  • 1porro
  • 150g de patates pelades
  • Mig got de vi blanc
  • 1 l de brou de carn
  • 4llesques de pa del dia abans
  • Julivert picat

4 racions

Elaboració

Peleu i piqueu la ceba i el porro,i fregiu-los a poc a poc.
Afegiu-hi les patates tallads ben petites,el pernil i el got de vi i coeu-ho una mica.
Seguidament afegiu-hi el brou,que ha de bullir durant uns 30 minuts.
Talleu el pa petit en daus i fregiu-los amb una mica d'oli.
Serviu la crema en bols individuals amb el pa fregit al damunt.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1450 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: