Llobarro al cava amb raim

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Primer de tot, una feina relaxant i mecánica que un permetrà posar els vostres pensaments en ordre: separeu els caps i les cues dels brots de soja, és com fer ioga.
Un copho tingueu fet, les capes verdes dels tendres, i talleu la part blanca tan fina com pugueu.
En un cassó escalfeu una mica de manteca i daureu, lleugerament i a foc lent, els alls tendres.
Afegiu-hi les cues dels brots de soja, i continueu daurant fins que el conjunt esdevinguimolt moreno peró sense cremar-se, que vol dir poca temperatura, vigilánciai temps.
Afegiu-hi el cava i deixeu reduir fins que obtingueu una textura semblant a la d'una melmelada
Pass-ho tot pel colador a un altre cassó, prement les verdures per obtenir-ne tot el suc.
Peleu el raim i traieu la llavor del centre.
En una paella antiadherent, feu el peix a la plancha i reserveu-lo.
Ala mateixa paella, que té el sabor del llobarro,desfeu-hi una mica de mantega.
Salteu-hi els caps dels brots de soja i, un moment abans de retirar-lo del foc.
afegiu-hi el raim.
Per emplatar-ho, poseu el peix al centre del plat i una muntanyeta de raim i soja a sobre.
Adoqueu a la paella la reducció de cava, poseu-la al punt de sal i salseu el conjunt.

20min

Notes

La operació d'emplatar s'ha de fer rápidament per evitar que el peix es refredi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se