Cassola de pasta petita amb gambes i calamars

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem els alls a quadrets. Tallem les cebes tendres molt fines incloent la part verda. Posem oli d'oliva en una cassola i quan estigui calent posem a sofregir l'all i la ceba tendra amb un polsim de sal. Remenem i deixem que es faci uns tres minuts i afegim els calamarsos. Tornem a remenar. Deixem que es vagi fent a foc lent i anem remenant per tal que no es cremi. Posem el pebre vermell i afegim la polpa de tomàquet. Deixem que es vagi fent a foc lent. Quan veiem que s'està assecant, afegim el mig got de vi blanc i tornem a remenar. Deixem que es begui el vi i li afegim el brou de peix calent. Quan comenci a bullir afegim la pasta de sopa i remenem. Afegim les gambes crues i els musclos i deixem que es vagi fent a foc mitjà uns deu minuts (mirar temps de cocció de la pasta que emprem).
Quan la pasta estigui feta al dente, apaguem el foc, tapem la cassola i deixem que reposi uns cinc minuts.
Ja ho podem servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se