Gambes al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 gambes per persona
- 1 gra d'all
- 1 gotet petit de vi blanc
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- Una mica de julivert
1 racions
Elaboració
Rentem les gambes i les posem junt amb tots el ingrediens en una plata i ho posem al forn.
A 18o graus uns 4 o 5 minuts.
15min
Etiquetes:
Gambes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2636 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?