Pollastre farcit de salsitxes, prunes i pinyons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya per Nadal
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregim les salsitxes en una cassola amb oli.
Quan estiguin ben rosses, hi incorporem el vi ranci i ho deixem reduir una mica. Apartem la cassola del foc i hi afegim les prunes, els pinyons, la sal i el pebre. Ho remenem. Mentre, obrim el pollastre per darrere i li traiem la carcanada deixant només les ales i les cuixes. Salpebrem el pollastre per dins i el farcim amb les salsitges , prunes i pinyons . Després, el cosim perquè no s'escapi el farcit i li lliguem les cuixes i les ales per donar-li forma. Tot seguit, col•loquem en una safata la llard, hi posem el pollastre a sobre i el cobrim amb més llard. Deixem coure al forn a 190 graus durant 40 minuts. Després, hi afegim el brandi i l'aigua, donem la volta al pollastre i el deixem coure al forn a 140 graus durant 80 minuts. Per acabar, decantem la salsa per extreure'n el greix. Emplatem el pollastre i el salsegem. Ja es pot servir.

2h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se