Faves ofegades

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de favetes tipus babi, congelades
  • 250 grams de pèsols congelats
  • 250 grams de carxofes congelades
  • Sis tomàquets madurs
  • Dues cebes tallades a juliana
  • Sis alls pelats, aixafats
  • Tres fulles de llorer
  • Un brot de menta fresca
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Mig got de ví ranci
  • Una copa de cassalla
  • Una botifarra culana blanca, tallada a rodelles
  • Una botifarra culana negre, tallada a rodelles
  • Tres tires de cansalada de panxeta, tallades a trossos regulars
  • Mig got de conyac
  • Un got de ví blanc

8 racions

Elaboració

En una olla fonda, posem : les cebes tallades a juliana, els tomàquets tallats a trossos, els alls, les faves, les carxofes, els pèsols,la cansalada, la menta, un raig de conyac, un raig de ví ranci, una copa de cassalla, un bon raig d'oli d'oliva, la botifarra blanca, tallada a rodelles, i les fulles de llorer.
Posem l'olla a foc mitjà, la tapem, i deixem que vagi coent, tot sacsejant-la de tant en tant. Quan tot plegat és mig cuit, afegim la botifarra negra, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure, fins que tot plegat és a punt per servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: