Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Que reflexa l'explosió dels vegetals primerencs i els productes frescos, en elaboracions més lleugeres.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació primavera.

Macarrons al forn diferents del clàssics

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 150 min.
Estació:        

Freginat de pop, calamarçons i sípia

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:    

Estofat de llenties amb botifarra negra de ceba i tastet

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Estació:        

Crema de carbassa amb turmes de xai, i crostons de pa fregit

Crema de carbassa amb turmes de xai, i crostons de pa fregit

Categoria: Sopes i cremes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:      

Pèsols negres amb carn adobada

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Arròs de coco amb cruixent de gingebre, bitxo i cacauets

Arròs de coco amb cruixent de gingebre, bitxo i cacauets

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Estació:        

Calamars farcits

Calamars farcits

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:        

Estofat de vedella

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:      

Moussaka de butifarra

Moussaka de butifarra

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 140 min.
Recepta per
Estació:      

Petxines al vermut

Petxines al vermut

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

1 2 3