Lasanya de verdures sense gluten

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Verdures variades. Jo vaig utilitzar:

4 racions

Elaboració

El primer que farem será rentar molt bé les verdures amb el raspall per verdures. Si no són d'origen biològic també les pelarem.
Tallar la ceba,el porro, la pastanaga, el pebrot, els bolets i el carbassó en juliana.Reserva
Tallar a làmines fines l'all. Reserva.
Col.loca una paella al foc amb una cullerada d'oli de coco, la tomata triturada, la sal i l'estevia. Tot en fred. Tapa i a foc lent.
De tant en tant remou. Deixa de 20 a 25 minuts i un cop llest, reserva.
Paella per saltejar amb una cullerada d'oli de coco al foc.
Un cop calent l'oli, afegeix la ceba i el porro.
Passats 5 minuts afegeix l'all.
Barreja i deixa a foc mitj durant uns 10 minuts.
Afegeix ara el pebrot i la pastanaga. Barreja de nou i passats un minuts el carbassó i els bolets.
Cuina durant uns 12-15 minuts. Les verdures estaran al dente.
En aquest moment cuina la pasta, segons les indicacions del fabricant.
En una safata que pugui anar al forn, posarás paper vegetal.
A sobre una làmina de lasanya, una capa de verdures, lasanya, verdures i acaba amb lasanya.
Regar amb la salsa de tomata i per sobre el "formatge".
Introdueix al forn precalentat (opció grill i forn), durant uns 10-15 minuts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se