Ànec amb naps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Amb l'ànec ben net salpebreu-lo generosament per dins i per fora, posar-lo a una cassola gran de fang, amb el llard i l'oli quan esta calent, posem-hi l'ànec i enrossir-lo per tots costats, en aquest moment s'hi afegeix les cebetes, la ceba, les pastanagues ratllades i el manadet d'herbes.
S'escorre el greix que sobra i es reserva, afegim el vi ranci, l'anís i el puré de tomàquet,deixeu reduir a la meitat,posar-hi la farina remenar i mollar-ho amb el brou calent en tal quantitat que cobreixi la meitat de l'ànec, tapem la cassola i ho deixem coure a foc suau.
Mentrestant pelarem els naps, si son grossos els farem a trossos,els bullirem uns minuts, els fregirem amb el greix que teníem reservat, fins a enrossir-los
.Uns minuts abans d'acabar la cocció hi afegirem les cebetes, els naps i la picada ben fina, de ametlles i els fils de safrà.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se