Sípia de costa amb pèsols ofegats i sense patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem la sípia i la tallem a trossos regulars, li traiem la pell (opcional, de vegades no la trec i li dóna un altre gust).
Posem un parell de cullerades d’oli i la sípia a la paella, sense haver-la escalfat. Tapem la aella i la deixem coure a foc suau uns 10 minuts amb el propi suc.
Quan gairebé no hi quedi suc, hi incorporem la ceba tallada, un raig d’oli i un polsim de sal. Remenem varies vegades i ho coem a foc suau amb tapa, uns 10 minuts o fins que la ceba comenci a estovar-se.
Hi afegim els pèsols i l’aigua calenta. Si els pèsols són tendres, n’hi haurà prou amb 5 minuts de cocció.
Hi tirem la farina desfeta amb aigua, la picada d’all i julivert i un polsim de sal. Ho remenem i ho deixem coure, uns 3 minuts.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se