Fideus amb espàrrecs de marge i xaminyons
Categoria:
Ingredients
- 200 g de Fideus prims
- 1/2 litre Brou de verdures
- Un manat d'espàrrecs de marge
- 8 Xampinyons
- 1 Ceba petita
- 1 Porro
- 1 Tomàquet
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
En una paella amb una mica d’oli, sofregim la ceba i el porro tallats ben petits.
Quan estiguin cuits, uns 20 minuts, hi posem els espàrrecs de marge tallats petits.
Per últim hi afegim els xampinyons laminats.
Hi posem el tomàquet ratllat. Ho deixem coent durant 5 minuts.
Hi afegim els fideus. Els hi donem unes quantes voltes durant uns 2 minuts.
Els cobrim amb el brou de verdures(1/2 litre per 200 g de fideus).
Salpebrem i deixem que cogui durant 15 minuts remenant de tant en tant.
Comparteix aquesta recepta: