Fideus amb espàrrecs de marge i xaminyons

Categoria:

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, sofregim la ceba i el porro tallats ben petits.
Quan estiguin cuits, uns 20 minuts, hi posem els espàrrecs de marge tallats petits.
Per últim hi afegim els xampinyons laminats.
Hi posem el tomàquet ratllat. Ho deixem coent durant 5 minuts.
Hi afegim els fideus. Els hi donem unes quantes voltes durant uns 2 minuts.
Els cobrim amb el brou de verdures(1/2 litre per 200 g de fideus).
Salpebrem i deixem que cogui durant 15 minuts remenant de tant en tant.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se