Osobuco

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Salpebrar l'Osobuco, enfarinar-ho i passar per la paella. Un cop daurat es retira del foc.
Es fa un sofregit de ceba rallada (1 o 2 segons la mida) a poc foc, quant està una mica daurada s'hi afegeix el conyac, una tassa de caldo, i l'Ossobuco.
De tant en tant girar el tall i afegint caldo.
Quant falti uns 15 minuts per acabar la cocció, posar-hi la picada d'alls, julivert, i la llimona ratllada.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se