Melmelada de Primavera - Maduixa & Cirera & Albercoc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Rentar be la fruita.
Retirar les cues a les maduixes i tallar les en trossets petits. Treure el os de las cireres i tallar les en 2. Espinyolar els albercocs i tallar los també en trossets petits.
MOLT IMPORTANT: Pesar la fruita - te que sortir mig quilo de cada fruita una vegada neta.
Posar tota la fruita i els sucs que hagin tret en un bol gran i afegir el sucre. Remenar be amb una cullera de fusta.
Esprémer la llimona i incorporar el suc al bol amb la fruita. Remenar una vegada més i deixar reposar en fresc al menys 8 hores.
Passat el temps de repòs, remenar una vegada més per dissoldre completament el sucre en el suc que hagi tret la fruita. Posar el contingut del bol en una olla - millor amb fons gruixut – i posar al foc a temperatura màxima fins que arrenqui el bull i anar traient l’escuma que faci. En aquest moment abaixar el foc a temperatura mitja - baixa i coure durant 45 - 50 minuts. Anar remenant de tant en tant.
Amb l’ajut d’un embut, posar la melmelada en pots de vidre (prèviament escaldats, ben nets i secs) i tancar bé. Posar-los en una olla amb aigua bullint durant 20 minuts. Treure’ls del aigua i girar los boca avall. No donar la volta als pots fins que estiguin completament freds.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se