Chocolate birhday cake

Categoria:
Típica de: Regne Unit
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per al cake:

Per a la cobertura necessitem:

12 racions

Utensilis


Posar el forn a preescalfar a 180º.
Batre, molt ben batuda la mantega amb el sucre, fins que quedi una massa esponjosa on no es notin gens els granets de sucre. Afegir-hi els ous, d'un a un sense deixar de batre en cap moment.
Afegir-hi el iogurt.
Barrejar la farina, el llevat i el cacau i afegirho a la barreja ben a poc a poc.

Preparar un motlle amb mantega i farina perque no s'enganxi, abocar-hi la barreja i posar-ho uns 20-25 minuts al forn.

Treure'l del forn, una vegada s'hagi comprovat amb un escuradents que es cuit. Deixar-lo reposar dins del motlle uns 5 minuts. Desemmotllar-lo i deixar-lo refredar damunt una reixeta.

Per a la cobertura necessitem:
-150g de sucre en pols (a la tecepta original hi posa 300 però m'ha semblat massa)
-2 cullerades de cacau en pols
-1 cullerada de mantega (en pomada)
-3-4 cullerades d'aigua bullida bullint.

Tamisar el sucre i el cacau en un recipient i posar-hi la mentega i dues cullerades d'aigua bullint. Anar remenant fins que agafi una consistència sua i untable (si es fes massa rígida anar-hi afegint aigua bullint, gota a gota, fins aconseguir la consistència desitjada)

Posar la cobertura damunt el cake i deixar-ho refredar una mica. Tallar-lo a trossos i posar una mica de guarniment de diferents tipus de xocolata damunt de cada trosset.

Elaboració


Notes

A la recepta original la farina integral és de la que porta el llevat incorporat i després s'hi afegeix bicarbonat. Jo he posat la farina sense llevat i enlloc de bicarbonat he fet servir un sobre de llevat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se