Pollastre amb carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Aprofitem la part més tendra de les carxofes. les partim en quatre talls de manera de creu, les enfarinem i les passem per una paella fins que quedin ben rosses. Les guardem a part.
Posem oli en una cassola i hi afegim el pollastre. Un cop enrossit, el separem i el guardem.
Amb el mateix oli fem un sofregit de ceba i tomàquet, i quan estigui al punt hi afegim el pollastre i el remenem una estona fins que agafi el gust del sofregit. Llavors hi tirem el caldo que no arribi a cobrir el pollastre i, quan quasi estigui cuit, hi afegim les carxofes, juntament amb la picada d'all i julivert i les ametlles. Deixeu-ho coure 5 minuts més.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se