Morro de porc amb rusinyols, xirles i mongetes del ganxet

Hem d'aprofitar el temps de volets, els rusinyols son uns volets que no sur mai curcat.

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir duran una hora en aigua amb sal el morro de porc amb una ceba, un clau i una fulla de llorer. Saltagem els bolets am all I julibert I els reserve. Un cop el morro estigui cuit, el talleu a daus. Amb les dues cebes restants i els tomàquets feu un sofregit a una olla, afegiu la farina al sofregit, deixeu-la coure uns minuts, remanan sense parar i afagirem el vi, que el deixereu reduir, incorporeu-hi els trossos de morro, els bolets i les xirles crues i cobriu-los amb part del brou de la cocció. Feu una picada amb un pessic de safrà, els dos grans d’all, un grapat d’ametlles i el julivert. Aboqueu-la a l’olla amb la carn. Passats 5 minuts afegiu-hi les mongetes bullidles, cinc minuts de xup xup i llest.

1h 30min

Notes

Amb plat fondo i cullera


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se