Ensalada tèbia d'endívies amb poma, nous i rocafort

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Rentem bé les endívies, les tallem per la meitat de manera longitudinal i després en juliana. Les saltem amb un poc d'oli i sal. Les posem al plat i, a continuació, hi afegim el formatge rocafort (al gust), la poma i les nous. Tot i que el plat de la fotografia el vam amanir amb oli, en realitat no en necessita, perquè l'endívia està cuita i el formatge i les nous ja li aporten prou greix. Si voleu, podeu canviar la poma per pera; amb les dues fruites queda molt bona.
Espere que vos agrade.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se