Timbal d'arròs amb ou escalfat i espàrrecs verds

Categoria:

Ingredients

Per el timbal d'arròs:

Per l'ou escalfat:

4 racions

Elaboració

De l'arròs:

En una paella hi posem una mica d'oli i saltem els espàrrecs tallats a trossos uns 8 minuts. Els reservem.
A la mateixa paella hi tirem els tomàquets ratllats. Hiposem una mica de sal. Ho deixem coure uns 10 - 15 minuts.
Mentre en una olla hi posem aigua i sal i quan bull hi tirem l'arròs. Ho deixem coure uns 15 - 20 minuts en funció del grau de cocció que ens agrada de l'arròs.
Escorrem l'arròs i el tirem en un bol. El barregem amb el tomàquet fregit colat amb un colador xinès.
Pasem a fer els ous escalfats.

De l'ou escalfat:

Posem l’aigua a bullir en un cassó. Hi afagim el vinagre i uma mica de sal. Quan arranque el bull, agafem una cullera i remenem l’aigua formant un remolí.
Anem cascant els ous i ficant-los d’un en un ràpidament ja que el remolí és el que farà que cada ou conservi la seva forma.
Ho deixem coure durant aproximadament 4 minuts.
Amb molta cura, traiem els ous del cassó amb una escumadora.

Per acabar el plat:

Agafem un motlle i el posem en el plat, l'omplim amb l'arròs amb tomàquet i també els trossos d'espàrrecs que hem reservat. Desemmotllem i a sobre hi posem l'ou escalfat. A l'entorn del plat hi posem algun tros d'espàrrec. Hi tirem cibulet picat per sobre.
Fem el mateix amb els altres 3 plats. Ja podem servir elplat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se