Coc de torró i taronja confitada

Categoria:
Recepta per

Ingredients

10 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 200º
Muntem les clares a punt de neu ben fort i les separem.
Tallem la taronja, sencera, amb pell, en quatre trossos i la triturem, hi afegim el torró i ho seguim triturant fins que quedi ben desfet.
Hi afegim els rovells, el sucre i ho seguim barrejant. Després l'oli, la farina barrejada amb el llevat i al final, amb cura hi incorporem les clares muntades.
Preparem un motlle amb oli i farina.
Abans d'abocar-hi la massa hi barregem la taronja confitada que haurem tallat a trossets petits i si es vol s'hi poden posar trossets petitets de torró de xixona.
Ho posem uns 40 minuts al forn i a punt per menjar!

1h

Notes

Cuina d'aprofitament


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se